Oefenvoetbal: Voorschoten’97 verliest van reserves Katwijk, winst HMSH

HMSH was op eigen veld met klein verschil sv Madestein de baas. Voorschoten’97 moest haar meerdere erkennen in het reserveteam van vv Katwijk. MSV’71 won in Schiedam van PPSC.

Tekst: Roland van der Linden

Katwijk 2 – Voorschoten’97

Op veld 3 in Katwijk speelde Voorschoten’97 tegen de reserves van de thuisclub. De groen-gele formatie kwam door een treffer van Jim van der Krogt aan de leiding. Katwijk nam daarna het heft in handen en kwam door treffers van Finn Janmaat en Alljereau Mercera (2x) op een 3-1 voorsprong. Mo Maatoug bracht Voorschoten’97 daarna weer terug in de wedstrijd. De bezoekers konden daarna niet meer de gelijkmaker produceren. Hugo Botermans bepaalde de eindstand uiteindelijk op 4-2.

HMSH – sv Madestein

Aan de Vrederustlaan was HMSH net te sterk voor sv Madestein. De thuisploeg sloot het duel af met een 4-3 overwinning. sv Madestein nam wel een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Maartje Martina. Daarna zorgden Jaider Pommer (2x), Aldo Shehu en Bares Dögruzöz voor een 4-1 voorsprong voor HMHS. De ploeg van trainer Muhreli Sahin (foto) kwam nog wel terug tot 4-3 door treffers van Rashidi Shilikes en Ali Haydar.

PPSC – MSV’71

MSV’71 won het uit duel bij PPSC met 0-2. Voor de club uit Maassluis was Jack van der Vlugt tot twee keer toe scherp in de afwerking.

© Haaglanden voetbal

Lees verder