Beker Groep 3 poule 1-13 | Geen winst GDA, BMT te laconiek

GDA speelde gelijk tegen SVV en BMT bleef bij Bernardus nipt aan de positieve kant van de score. RAS ontdeed zich op eigen veld met 3-0 van REMO.

Tekst: Peter Petit

Groep 3 poule 1

Zaterdag vierdeklasser GDA speelde met 1-1 gelijk tegen het eveneens in de vierde klasse uitkomende SVV. Justin Schoenmaker scoorde uit een scrimmage de 1-0 voor de thuisploeg. De gelijkmaker van SVV kwam uit een strafschop tot stand. GDA domineerde de gehele tweede helft, maar tot scoren kwam het niet meer. In dezelfde poule was Hermes DVS veel sterker dan Rockanje: 1-4.

Groep 3 Poule 4

BMT versloeg Bernardus met 2-3 in een wedstrijd waarin alle vijf goals in de tweede helft werden gescoord. Furkan Eren en Melih Otzurk brachten de 0-2 op het scorebord, waarna Bayram Akyon niet achter kon blijven: 0-3. Het daarna wat laconiek spelende BMT moest in de resterende speeltijd nog wel twee doelpunten incasseren, maar kon toch nog tevreden de thuisreis aanvaarden.

Rohda’76 versloeg in deze poule Woubrugge met ruime cijfers: 1-4.

Groep 3 Poule 11

Ook de tweede wedstrijd in deze bekercompetitie wist de Rijswijkse vierdeklasser Semper Altius niet in winst om te zetten. In Hoogmade werd het 2-0 voor MMO, een stand die reeds bij de rust was bereikt. Dezelfde uitslag viel te noteren bij Zwammerdam tegen de Kickers’69 uit Leimuiden.

Groep 3 Poule 12

Knap werk van BSC’68 dat met ruime cijfers GSV op eigen terrein in Gouda met 1-4 versloeg. Voor de ploeg van trainer Abdullah Sari (foto) scoorden Roel van der Valk, Stijn van Leeuwen (2x) en Lijon Korving.

De tweede wedstrijd in deze poule tussen Groeneweg en Moordrecht eindigde in een 2-1 zege voor Groeneweg.

Groep 3 Poule 13

RAS nam direct na het beginsignaal het heft in handen tegen een afwachtend REMO, dat op de counter loerde. Na acht minuten leidde een knullige fout in de defensie van REMO tot de 1-0 voor RAS met dank aan Mucho Torum. Na een goede steekbal bracht Edwin Sintum de 2-0 op het scorebord, tevens de ruststand. Abou Sidibe tekende pal voor het eindsignaal voor het derde doelpunt van RAS.

Football Factory had in de tweede wedstrijd in deze poule niets in te brengen tegen Roodenburg, dat met 0-4 veel te sterk was.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder