Voorzitter Leo van der Lans ontvangt eerste exemplaar seizoengids

In het verleden heeft Pieter Vermeer (ook fotograaf voor Haaglanden Voetbal) altijd de seizoengids van FC ’s-Gravenzande gemaakt, maar hij had te kennen gegeven, na het maken van de jubileumgids in 2021, hiermee te stoppen.

De vraag was bij de club op het Juliana Sportpark hoe nu verder, wel of geen gids en wie moet hem dan gaan maken. Het bestuur was van mening dat er een gids moest komen en kwam uit bij Zpress Media Group in Dordrecht, die voor meerdere verenigingen, ook uit de zaterdag Vierde Divisie, de gids maakt.

Late start

Om die reden kon pas half juni alles opgestart worden en moest in korte tijd veel geregeld worden middels het aanleveren van teksten en het afnemen van interviews. Dat viel voor een groot gedeelte in de vakantietijd en was niet iedereen bereikbaar. Maar uiteindelijk is het toch gelukt en kon voorafgaand aan de wedstrijd tegen Kloetinge afgelopen zaterdag het eerste exemplaar worden uitgereikt door Jan Hoogenraad aan voorzitter Leo van der Lans.

Dank

De PR & Marketing-commissie heeft een prima stukje werk afgeleverd met veel nieuwe foto’s, maar ook met dank aan het foto-archief Pieter Vermeer en Henk Blok, terwijl de nieuwe selectiefoto is gemaakt door Henri de Wit. De voorbereidingen op de gids van volgend seizoen zullen in ieder geval in januari 2023 weer van start gaan.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder