Marco Zanten nieuwe assistent-trainer van Kethel-Spaland

Kethel Spaland heeft in Marco van Zanten een nieuwe assistent-trainer gevonden voor het eerste elftal. Marco Van Zanten zal samen met hoofdtrainer Ben Hoogwerf de scepter gaan zwaaien bij de hoofdmacht.  

Van Zanten beschikt over een TC III-diploma en heeft al wat jaren ervaring opgebouwd bij PGS/Vogel, FC ‘s-Gravenzande, HVV en VFC. Hij laat weten enorm veel zin te hebben in zijn nieuwe uitdaging. ,,De gesprekken die ik had met Ben (Hoogwerf – red.) en de TC maakten mij enthousiast. Ik kijk uit naar de samenwerking met de spelers en staf”, aldus Van Zanten.

Ervaring

Trainer Ben Hoogwerf: ,,Ik ben blij weer over een assistent te kunnen beschikken, die ook nog eens gekwalificeerd is met TCIII en veel ervaring heeft op het voetbalveld. In ons kennismakingsgesprek merkte ik een klik op zowel het persoonlijke als voetbaltechnische vlak. Nadat we samen een wedstrijd van het tweede elftal bekeken hadden en ik merkte hoe hij naar de individuen binnen een team kijkt, was ik ervan overtuigd om met Marco te willen gaan samenwerken.”

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Mischa Keemink – WaterwegSport.nl)

Lees verder