Beker Groep 3 Poule 13-18 | Tienklapper voor Vredenburch, ruime zege SEV

Voor RAS en REMO eindigde in poule 13 de bekerstrijd. In Poule 14 moet Quintus nog wachten of het poulewinnaar is. SEV en Vredenburch stelden hun plek in de volgende loting veilig in poule 15 en 18. sv Erasmus eindigde op de laatste plaats in poule 17.

Tekst: Roland van der Linden

Groep 3 Poule 13

REMO moest met 2-4 het hoofd buigen voor Roodenburg dat door de zege poulewinnaar werd. Namens REMO was Taylor Schotte twee keer trefzeker. RAS begon sterk tegen Football Factory en kwam na twee minuten op 1-0 door een doelpunt van Abou Sidibe. RAS kreeg nog een aantal grote kansen, maar zag daarna de Leidse ploeg de controle overnemen en op 1-1 komen. In de tweede helft liep RAS weg naar een 4-1 voorsprong door doelpunten van Edwin Sintim, Redouan Baouch en Destiny Tabi. Vlak voor het eindsignaal viel nog de 4-2.

Groep 3 Poule 14

Quintus was in Maassluis MSV’71 met 2-4 de baas. Arno van Zweden en Jeremy van Loenen scoorden voor de thuisploeg. Namens Quintus waren Timo van Houten en Bram Damen (3x) trefzeker. Quintus is nog niet officieel winnaar van de poule. Het duel tussen WFB en Melissant werd gestaakt na een ongeval bij een stand van 1-0. WFB moet een monsterzege behalen om de eerste plaats over te nemen.

Groep 3 Poule 15

DUNO verloor voor de derde keer op rij. Nu was de zaterdagtak van SJC met 2-1 te sterk. DUNO kwam door een treffer van Sven Brugman nog wel aan de leiding, maar moest zich met 2-1 gewonnen geven. Marc Steenvoorden en Stef van der Zalm scoorden voor DUNO.

SEV werd winnaar van poule 15 na een 7-1 zege op De Ster. Fares Daoudi nam drie treffers voor zijn rekening. Ook Valentijn Ebbers (2x), Paul Janssen en Jasper Koning scoorden ook voor de equipe van trainer Kenneth Soechit (foto). David Christopher nam de enige treffer van De Ster voor zijn rekening.

Groep 3 Poule 17

sv Erasmus ging met 4-2 ten onder bij FC Vlotbrug. De thuisploeg kwam twee keer op voorsprong, maar Chris Melfor trok twee keer de stand gelijk. Daarna trok FC Vlotbrug de wedstrijd naar zich toe. RVV Overschie pakte de poulezege na een 1-1 gelijkspel tegen Stolwijk.

Groep 3 Poule 18

Vredenburch schoot volledig uit haar slof tegen FC Rijnstreek en stapte met een 10-0 overwinning en de eerste plaats in de poule van het veld. Erwin Kruit (2x), Bas Visser (2x), Rico Deekman (2x), Alex Jacobs, Lako Hamid, Jordy Grundeken en John Vergeer waren de doelpuntenmakers voor de Rijswijkers.

DVC kwam een 3-3 gelijkspel overeen met VOB. De Delftse ploeg had de overhand in de eerste helft, maar ging aan de thee met een 1-0 achterstand. Na rust was DVC dominant, maar liep weer tegen een tegentreffer aan. DVC miste veel kansen, maar kon uit een benutte strafschop van Mike van Es de 2-1 aantekenen. Daarna volgde de snel de 2-2 van Pawel Liszkiewics. In de 88e minuut schoot Marijn Verheij de 2-3 binnen, maar kon VOB alsnog de 3-3 binnenwerken.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder