Peter Stoutjesdijk stopt als technisch manager bij TOGB

Peter Stoutjesdijk (foto), technisch manager van TOGB, heeft bij het voetbalbestuur aangegeven zijn werkzaamheden na dit seizoen te beëindigen. ,,Het is tijd om mijn werkzaamheden als technisch manager van de club over te dragen aan de nieuwe generatie coördinatoren en beleidsbepalers”, aldus Stoutjesdijk.

Stoutjesdijk heeft er dan elf seizoenen in diverse functies opzitten: drie seizoenen selectie trainer/coach onderbouw, drie seizoenen trainer/coach 17-1, twee seizoenen technisch coördinator bovenbouw en de laatste drie seizoenen als technisch manager.

Dank

,,Langs deze weg wil ik de club maar zeker ook alle coördinatoren, trainers/coaches en alle overige staf- en kaderleden, met wie ik de afgelopen jaren heb samengewerkt, enorm bedanken voor de goede en prettige samenwerking, maar ook dank aan onze trouwe sponsoren. De afgelopen jaren waren enerverend en succesvol. Met elkaar is het ons gelukt mooie prestaties neer te zetten zonder het verenigingsleven uit het oog te verliezen”, aldus Stoutjesdijk.

Spelers

,,Een extra woord van dank aan alle spelers die hier de afgelopen jaren aan hebben meegewerkt”, gaat Stoutjesdijk verder. ,,Als staf, kaderleden en sponsoren proberen wij de randvoorwaarde optimaal in te richten binnen de mogelijkheden die er zijn. We hebben getracht een omgeving te creëren waar spelers zich maximaal kunnen ontwikkelen op technisch, tactisch, mentaal en fysiek vlak. Uiteindelijk zijn het de spelers die het week in week uit moeten laten zien met hun prestaties. Dat hebben ze in al die jaren ook ruimschoots gedaan.”

Geschiedenis

,,Een aantal spelers heeft zelfs geschiedenis geschreven voor de club door te promoveren met alle jeugdteams naar de divisies, en met Zondag 1 naar de hoofdklasse. Het absolute hoogtepunt de beide promoties van ons eerste team zijn daarbij verwezenlijkt met selecties waarvan spelers grotendeels zijn opgeleid door de TOGB-jeugdopleiding. Ook de oprichting van een prestatieve zaterdagselectie met louter spelers met TOGB-DNA is een bijzonder moment geweest. We hebben samen vele en mooie herinneringen gemaakt die ik koester en nooit zal vergeten”, sluit Stoutjesdijk af.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder