Hagenaar John de Jong gaat als technisch directeur bij PSV verlengen

Hagenaar John de Jong (foto) gaat naar verluidt zijn contract bij PSV als technische directeur verlengen. Na een stroef begin drie seizoenen terug, is er de laatste tijd meer waardering voor de werkzaamheden van De Jong.

Marco Timmer zei hierover bij PSV TV: ,,John gaat zijn contract verlengen. Hij voelt het vertrouwen en vindt het leuk. Hij heeft gezien dat zijn werkzaamheden van dit seizoen langzamerhand zijn vruchten beginnen af te werpen. PSV wordt tweede en dat is eigenlijk conform aan het budget.”

Kritiek

Timmer meldt dat PSV verder gaat bouwen en volgend seizoen wel een prijs zal moeten pakken. De Jong, die drie seizoenen terug de naar Engeland vertrokken Marcel Brands opvolgde, kreeg aanvankelijk de nodige kritiek bij de Eindhovenaren. Dat had te maken met enkele miskopen bij PSV.

Waardering

De Jong, die met voetballen begon in de jeugd van Wilhelmus en daarna naar De Aftrap (ADO Den Haag, toen nog FC Den Haag) overstapte kwam ook uit voor ADO Den Haag (FC Den Haag), FC Utrecht, PSV en sc Heerenveen. Langzamerhand kwam er meer waardering voor het werk van De Jong bij de Brabantse club, zodat men nu zijn contract zou willen verlengen.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder