Hagenaar Djamel Leeflang gaat volgend seizoen spelen voor COAL

COAL is zeer verheugd met de komst van Djamel Leeflang. De 29-jarige aanvallende middenvelder van Quick Boys 2 komt met ingang van komend seizoen de gelederen versterken. Spelen op het hoogste niveau in Indonesië was tot nu toe het hoogtepunt in zijn voetbalcarrière.

Leeflang kiest voor COAL nadat hij een tijdje zijn conditie op peil mocht houden bij COAL en er een klik ontstond tussen hem en hoofdtrainer Ali Rziki (Leeflang links op de foto). Hij is warm welkom geheten en is daarnaast ook recent verhuisd naar Rotterdam, op vijf minuten afstand van de club. Na verschillende gesprekken met de hoofdtrainer bleek er een match te zijn met betrekking tot de visie op de speelwijze, de manier waarop er wordt gewerkt en de structuur binnen de selectie.

Verleden

Leeflang is ook in deze contreien geen onbekende. Hij speelde bij onder meer in de jeugd bij Wilhelmus en Forum Sport en in de senioren bij Hoekpolder, DUNO, Vitesse Delft en het toenmalige Haaglandia. Het grootste deel van de tijd verbleef hij echter in het buitenland en voetbalde op Malta en in de Maldiven, Indonesië en Engeland.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder