Ton Lokhoff en Maurice Steijn lijken op ramkoers te liggen

Een fikse aanvaring lijkt op komst bij NAC. Intern zou er een vertrouwensbreuk zijn tussen technisch directeur Ton Lokhoff en de Haagse hoofdtrainer Maurice Steijn (foto). Het rommelt in ieder geval wel in het Rat Verlegh Stadion weet dagblad BN De Stem te melden.

Die vertrouwensbreuk zou ‘onherstelbaar’ zijn, waardoor Steijn al na één seizoen zou moeten vertrekken bij NAC, dat via de play-offs net geen kans zag om een ticket naar de Eredivisie te verdienen en komend seizoen weer moet starten in de Keuken Kampioen Divisie.

Ibiza

Steijn zou – zo zegt BN De Stem – proberen om ‘eigen spelers’ naar Breda te halen, terwijl Lokhoff andere spelers op het oog heeft. Vlak na de verloren play-off-wedstrijd had Lokhoff met Steijn het seizoen willen evalueren, maar de Hagenaar was al vertrokken naar Ibiza.

Duidelijkheid

Lokhoff blijft in een reactie naar buiten zeer neutraal. ,,Er spelen wat dingen. Dat klopt. Inhoudelijk kan ik er op dit moment niets over zeggen. Maar het zal niet lang duren voordat er meer duidelijkheid komt.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Orange Pictures)

Lees verder