CION-trainer Ricky van den Bergh begroet op valreep extra doelman

Na de oproep voor een doelman, weet CION-trainer Ricky van den Bergh (foto) zich verzekerd van de diensten van het 18-jarige talent Dylan Newman. Newman komt over van het Vlaardingse VFC en reageerde erg enthousiast op de oproep en zodoende was de overschrijving snel beklonken.

Bij VFC trainde hij op jonge leeftijd al mee met zowel de zaterdag- als de zondagselectie, maar wachtte nog op zijn kans onder de lat. In zijn jeugdtijd kwam jij onder meer uit voor de sc Feyenoord en vv Zwaluwen Vlaardingen.

Ontwikkelen

De meevoetballende doelman, die met beide benen aardig uit de voeten kan, krijgt bij CION de kans zich verder te ontwikkelen. Met onder meer de trainingen van keeperstrainer Jan Struis in het vooruitzicht. ,,Wij zijn blij dat zo’n jong talent de weg naar de Broekpolder weet te vinden, zonder jeugdteams moet je het toch van dit soort jongens hebben. En een keeper stond hoog op ons verlanglijstje”, meldt de club op haar persbericht.

Gezelligheid

,,Bij andere teams miste ik het teamgevoel en de gezelligheid, maar als ik de verhalen mag geloven dan zit dat bij CION wel goed. Ik heb zin in deze nieuwe uitdaging”, aldus één van CION’s jongste leden, Dylan Newman.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder