Ook Schipluiden met onze partner Trainingskampen.nl naar Portugal

Ook Schipluiden heeft inmiddels de knoop doorgehakt en gaat op trainingskamp naar de Algarve in Portugal. De selectie van trainer Benjamin van der Zwan verblijft van 13 tot en met 16 januari 2022 in het Portugese Carvoeiro.

In totaal gaat Schipluiden met 45 personen – onder prima omstandigheden – zich vermaken in Portugal en zal de selectie zich optimaal voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Ook deze trip wordt weer verzorgd door onze partner Trainingskampen.nl

Heeft ook jouw vereniging interesse in een trainingskamp in bijvoorbeeld Spanje of Portugal tijdens de winterstop

Spanje

In Spanje is de keus ruim met trainingskampen naar Barcelona, Salou, Valencia, Benidorm, Alicante, Madrid, Mallorca, Gan Canaria, Tenerife, Sevilla, Benalmadena, Marbella, Torremolinos, Fuengirola, Mijas, Malaga, Estepona, Islantilla en La Manga.

Portugal

In Portugal zijn Lissabon, Porto, Albufeira, Portimao, Lagos, Armacao de Pera en Vilamoura in trek.

Wilt u (vrijblijvend) informatie over een trainingskamp in binnen- en/of buitenland stuur dan snel een e-mail naar info@haaglandenvoetbal.nl en geef naam vereniging, naam functionaris, telefoonnummer op en wij zorgen dat er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen. Wie weet, volgen wij van Haaglanden Voetbal komende winter ook uw club op trainingskamp!

© Haaglanden Voetbal

Lees verder