Technische staf Blauw Zwart tekent contract

Het begon ruim zeven jaar geleden met een oriënterend gesprek. Inmiddels beginnen Jos van der Helm, Toine l’Ami en keeperstrainer Hans Suiker aan hun achtste seizoen bij Blauw Zwart op De Schulpwei. Nieuw is Maarten de Jong, die trainer wordt van het tweede elftal.

Het was een lastig jaar waarin met de beperkte mogelijkheden toch heel veel is getraind. Chris Theil, bestuurslid Technische Zaken: ,,Gelukkig kunnen we komend seizoen weer echt voetballen. En daar is iedereen wel aan toe.”

Jeugd

,,Het is een goed teken dat de jeugd graag speelt in onze selectie. Met maar liefs negen spelers die zijn doorgekomen uit onze jeugdafdeling starten we het nieuwe seizoen”, gaat Theil verder. Gino Raaphorst, Timo Lubbe, Mark van der Does, Rico van Hoogweg, Jeroen Kusse, Ties Kukler, Sam van Haandel, Ryan van Lochem en Scott van de Meulen komen nu over uit de jeugd

Team

Natuurlijk draait het bij een selectie niet alleen om de trainers. Ook komend seizoen zijn Ben Ditmar (materiaal), Chris Genemans (leider/trainer), Gerard Stoute (assistent-scheidsrechter), Huib de Jong (leider), Roderick van Deursen (leider/trainer) en Sven van Kuiyen (leider) en de medische staf Pieter Altorf, Roy Bentvelzen, Maroesjka van der Boog en Paul Hofman ook weer van de partij bij de Blauw Zwart-selecties. Op 14 augustus start de Wassenaarse club met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen.

© Haaglanden Voetbal

(Foto: Blauw Zwart)

Lees verder