Hoe moet een hardloop sport bh zitten? Sportbh.nl somt top 3 sportbeha’s op!

||

Als je nog nooit een sport bh hebt gedragen, begin dan met je gebruikelijke bh maat. Het moet goed passen, zonder zo strak te zitten dat je niet kunt ademen. Pas de band aan en zorg ervoor dat de rugband helemaal rond uw lichaam op hetzelfde niveau zit – als de rugband omhoogkomt, is de beha te groot. Je mag niet meer dan één vinger onder de band kunnen krijgen en het materiaal mag niet plooien.

Net als bij schoenen, variëren de maten en afmetingen van merk tot merk, dus het is een goed idee om er een paar te proberen en degene te vinden die het beste bij je past. Vind meer informatie over hoe je sportbeha moet passen, hoe vaak je hem moet vervangen en waarom je sportbeha schuurt in onze gids.

Shock Absorber sport bh – Ultimate Run

De hoogste score van onze test is een betaalbare shock absorber sport bh met high-impact waarop je kunt vertrouwen. Met lichte vulling, verstelbare bandjes en een ritssluiting is deze compressie-bh ondersteunend voor elke activiteit, van de weg tot de sportschool. Dankzij een sluiting zonder sluiting graaft er niets in terwijl je aan het stretchen bent en een zacht stoffen paneel stopt de rits die schuurt als het zweterig wordt. Het is niet gemaakt van de chicste stoffen, maar voelt de hele tijd comfortabel aan. De sport bh kost slechts €55,- bij Sportbh.nl.

Anita Extreme control sport bh met beugel

Anita Maternity sport bh’s met beugels zijn een beetje een verworven smaak, maar als ze voor jou werken, heeft dit ontwerp veel te bieden. Met individuele cups biedt deze high-impact bh ondersteuning zonder compressie en de ademende stof voelt soepel aan. Testers voelden zich veilig en de beha verminderde beweging tijdens het hardlopen – hoewel als je een grotere cupmaat draagt, je misschien meer bedekking wilt tijdens je runs dan deze stijl biedt.

Panache en Elomi sport bh’s

Als je cupmaat G t/m K draagt, is het waarschijnlijk een uitdaging om een goed passende compressie-bh te vinden. Dit is een ondersteunende oplossing die testers hielp om zonder ongemak een stap verder te gaan. De verstelbare bandjes van de Panache sport bh kunnen normaal of als racerback worden gedragen, hoewel de clip een beetje onhandig is. De sportbeha valt klein uit, dus een maat groter nemen wordt aanbevolen, maar over het algemeen is deze goed ontworpen en ziet hij er ook goed uit.

Ga aan de slag met deze lichtgewicht aanbieding die speciaal is gemaakt voor hardlopen. De unieke technische stof van Brooks voelt luxe en ondersteunend aan om te dragen, terwijl de gemakkelijk toegankelijke verstelbare bandjes en racerback-sluiting het eenvoudig maken om deze compressie-bh aan te passen zoals jij dat wilt. Er zijn geen ingebouwde cups, maar de bh voelt veilig aan tijdens het hardlopen, vooral voor onze testers met kleinere borsten. We zouden het extra punten geven voor het aantrekkelijke ontwerp.

(Partnerbijdrage)

Lees verder
Net binnen