Beker vrouwen Groep 2 Poule 1-8: Die Haghe haalt flink uit

In Poule 1 liet Die Haghe Sportclub Monster alle hoeken van het veld zien met een 12-0 overwinning als gevolg. SEP moest haar meerdere erkennen in Foreholte en ook DSVP verloor in poule 3 haar eerste wedstrijd. sv Den Hoorn verloor op eigen veld van LSVV’70.

Groep 2 Poule 1

Op Ockenburgh was Sportclub Monster een maatje te klein voor Die Haghe. De Westlandse vrouwen hielden de schade tot aan de rust nog beperkt tot 3-0. Na de thee liepen de ploeg van trainer Hans van Heeteren (foto) weg naar een 12-0 zege. Britt de Wit scoorde maar liefst zes keer. Ook Chanella Mutsaers (2x), Michelle Benoist, Carmen Ruijl en Ana de Zwaan konden het net vinden. De bezoeksters schoten ook nog een keer in eigen doel.

Groep 2 Poule 3

Een gehavend SEP speelde geen goed duel tegen Foreholte. De Delftse ploeg leed veel balverlies en had wellicht last van het bijwonen van het huwelijk van twee speelsters de vorige dag. Het duel ging met 2-1 verloren. De enige treffer van SEP kwam op naam van Anique de Groot. DSVP was in Pijnacker niet opgewassen tegen streekgenoot Berkel 2. Het duel ging met 1-3 verloren.

Groep 2 Poule 4

Concordia kwam goed uit de startblokken tegen DSVP 2 en kwam snel op een 2-0 voorsprong door treffers van Luna van der Wal en Pippa van Bruggen. De reserves van DSVP sloegen daarna hard toe en gingen de rust in met een 2-4 voorsprong. De vier doelpunten kwamen op naam van Elise Munsterman, Anouk Vasse en de zussen Isabelle en Anique Roubos. Na rust herpakte Concordia zich en door doelpunten van Kaya Bokhari en Pippa van Bruggen (2x) kwam alsnog een 5-4 overwinning tot stand. Voorschoten’97 was in Katwijk met 2-4 te sterk voor FC Rijnvogels 4.

VR Groep 2 Poule 8

sv Den Hoorn Vrouwen had over de hele wedstrijd tegen LSVV’70 het meest balbezit, maar kwam niet tot veel grote kansen. Wel werd twee keer de lat geraakt. Na twee treffers van de Leidse bezoekers zorgde Floor van Peppen voor de 1-2 uit een afstandsschot. Er waren kansen op de 2-2, maar het werd uiteindelijk 1-4.