Beker vrouwen Groep 2 | Voorschoten’97, Die Haghe en Ariston’80 verder

Die Haghe eindigde na een knap gelijkspel bij Oegstgeest op de eerste plaats in poule 1 en mag hopen op verder bekersucces. Dit geldt ook voor Voorschoten’97 dat DSVP 2 maar net kon afschudden. Door een fraaie uitzege op LSVV’70 greep Ariston’80 ook de hoogste positie.

VR Groep 2 Poule 1

In een rechtstreeks duel om de eerste plaats speelde Die Haghe een uitduel bij FC Oegstgeest. Na een slechte eerste helft werd er na de thee beter gevoetbald. De Haagse ploeg was rustiger aan de bal en kon elkaar gemakkelijker vinden. Toch leidde een moment van onoplettendheid tot een treffer van de thuisploeg. Kort daarna kopte Britt de Wit een voorzet prima tegen de touwen en eindigde het duel in 1-1 en veroverde Die Haghe een plek in de volgende bekerronde.

VR Groep 2 Poule 3

DSVP kon koploper Foreholte geen nederlaag toebrengen en moest na een 1-1 gelijkspel genoegen nemen met een tweede plaats. De vrouwen van SEP stonden tegen Berkel 2 na de eerste helft op een 0-1 achterstand. Na de hervatting werd het spel steeds beter en dit leverde een 4-1 overwinning op. Nina de Letter (2x), Lola Letter en Eveline Roelse scoorden voor de Delftse vrouwen. Omdat ook Sjors de Letter haar debuut maakte voor SEP stonden er drie zussen in het veld.

VR Groep 2 Poule 4

Voorschoten’97 legde beslag op de eerste plaats na een krappe zege op DSVP 2. Door treffers van Tinke Stormink en Linde Wiegeraad kwam een 2-1 eindstand op het bord. Concordia werd door FC Rijnvogels 4 aan de zegekar gebonden.

VR Groep 2 Poule 8

Ariston’80 keek bij rust nog tegen een achterstand aan bij LSVV’70. In de tweede helft herpakte de Delftse ploeg zich en kwam door twee treffers van Katja Schmahl op een 1-2 voorsprong. Na de 1-3 van Zoyla Barnedse groeide het geloof van Ariston’80 op een goed resultaat. In de laatste minuut kopte keeper Sarah van Burk een hoekschop binnen en eindigde het duel in 1-4. Ariston’80 pakte door de ruime zege op doelsaldo de eerste plaats.

VR Groep 2 Poule 9

RVV Overschie plaatste zich door een 3-1 overwinning op Zuidland voor de volgende ronde. SJZ veroordeelde Naaldwijk tot de laatste plaats dankzij een 5-0 zege.

VR Groep 2 Poule 13

Het tweede vrouwenteam van Ariston’80 verloor met 1-4 van EMM’21. De studententes eindigden met drie punten op een derde plaats. XerxesDZB bekert verder na een 6-0 overwinning op ESTO.

VR Groep 2 Poule 15

Op het Juiliana Sportpark moest FC ‘s-Gravenzande haar meerdere erkennen in De Jonge Spartaan. Door de 2-3 overwinning plaatsten de bezoeksters zich voor de volgende ronde.