De Boer Maatwerk in Keukens nieuwe sponsor Haaglanden Voetbal

||||||||||||

‘De Boer Maatwerk in Keukens’ is een nieuwe belangrijke sponsor geworden van Haaglanden Voetbal, de grootste voetbalwebsite in de regio én met eigen TV-programma’s op Den Haag FM.

Directeur Jacob de Boer is geen onbekende in het voetbalwereldje, zeker niet in Zoetermeer. Hij is voorzitter van FC Zoetermeer, maar ook voorzitter van de tafeltennisvereniging Taverzo uit dezelfde plaats. Daarnaast is hij nog actief bij een plaatselijke politieke partij.

Een man die weet wat vrijwilligerswerk inhoudt. Zelf al vele jaren actief als vrijwilliger bij sportclubs. Om die reden deze week, de dag voor Koningsdag, Koninklijk onderscheiden door de Zoetermeerse burgemeester Bezuijen.

Bevlogen

Ton Beije, hoofdredacteur van Haaglanden Voetbal: ,,Jacob is een bevlogen man, actief, vol met plannen. En plannen blijven bij hem niet alleen in het hoofd zitten en brengt ze ook tot uitvoering. Hij heeft oog voor de vrijwilliger en motiveert ze om achter zijn plannen te gaan staan.”

Jacob de Boer: ,,Ik vind het prachtig als je ziet hoe vrijwilligers bij een sportvereniging betrokken zijn. Bij Taverzo hebben wij een nieuw onderkomen gerealiseerd en daar gaan wij nu ook bij FC Zoetermeer mee aan de slag. Zo kwam ik ook in contact met Haaglanden Voetbal. Geweldig hoe de vrijwilligers daar elke dag aan de slag zijn om het voetbalnieuws te brengen. Ik volg het elke dag, ongelooflijk waar zij het nieuws vandaan halen. En wat zo mooi is, er is aandacht van hoog tot laag, ook vierdeklassers zijn in beeld. Daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.”

Sponsor

Ton Beije: ,,Zoals ik al zei, Jacob de Boer is niet alleen een man van woorden. Nadat hij in één van onze TV-programma’s – met hoofdtrainer Leroy Vaes van FC Zoetermeer – enthousiast over de plannen vertelde met zijn club, waren wij er snel uit. Hij is tot en met het volgende voetbalseizoen een belangrijke sponsor voor Haaglanden Voetbal. Zijn bedrijf is niet alleen te zien rond publicaties van ‘zijn’ FC Zoetermeer, maar ook een belangrijke sponsor van ons TV-programma Studio ADO.

Interieurbouwer

De uit Friesland afkomstige Jacob de Boer heeft hier in het westen een prachtig bedrijf opgebouwd. ,,Je keuken laten maken door een interieurbouwer”, is zijn advies. ,,Benut de stijl van interieuradviseurs, de kracht van een interieurbouwer en de persoonlijke aanpak van het team. Neem een kijkje in de keuken van enkele van onze klanten en ontdek waarom ze een maatwerk keuken hebben laten maken door een interieurbouwer.”

Om eraan toe te voegen: ,,Je bent meer dan 300 dagen per jaar in je keuken. Maar je hebt maar één keer de kans om er iets van te maken. Daarom helpen we je om het écht persoonlijk te maken. Zodat jouw keuken en jouw interieur bij jou of jullie passen. We maken ook het kopen van je keuken persoonlijk. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt, tot jaren na je aankoop. Ons hechte team werkt nauw met je samen aan de keuken waar je blij van wordt én blijft.” De Boer Maatwerk in Keukens, maakt het persoonlijk. ‘Van niets, iets maken’ is dan ook op het lijf geschreven van deze bekende Zoetermeerder.

In 2015 nam hij het alom bekende interieurbedrijf Tamse over en maakte hij naam en faam in de regio met spraakmakende interieurprojecten zoals Pavarotti Zoetermeer en Casa Chow Gouda. Met zijn kennis van interieurbouw en -inrichting maken Jacob en zijn team met De Boer Maatwerk in Keukens hun belofte waar: jouw nieuwe keuken wordt in alle opzichten een fantastische blikvanger.

Eigen werkplaats

De eigen werkplaats van De Boer kun je zien als de grootste keukenshowroom van Nederland. ,,Want in onze werkplaats kunnen we elke keuken maken die we samen bedenken. Kom je kijken? Het is alsof je terug in de tijd gaat, toen er nog geen machines waren en het draaide om ambacht en vakmanschap”, aldus De Boer.

Maatwerk vraagt om een eigen werkplaats. Want maatwerk moet perfect zijn. De Boer: ,,De onderdelen van je keuken komen van de absolute topmerken in keuken en interieur, in onze werkplaats meten we alles tot in de puntjes na en maken we het op maat af volgens ontwerp. Daarna monteert onze montageploeg het nauwkeurig in jouw woning. Is er tussentijds iets anders of iets extra’s nodig? Door onze eigen productie kunnen wij zelf wijzigingen aanbrengen. Zo loopt je keuken exact volgens plan.”

Overeenkomst

,,Fantastisch om weer zo’n uitstekend bedrijf tot onze sponsors te mogen rekenen. Op naar een lange samenwerking”, sluit Ton Beije namens Haaglanden Voetbal af. ,,We hopen dat meer bedrijven dat voorbeeld van De Boer Maatwerk in keukens zullen volgen.” De overeenkomst werd onlangs op het kantoor in Gouderak ondertekend.

© Haaglanden Voetbal  

 

 

Lees verder