Dylan Arbouw speelt 250ste wedstrijd in hoofdmacht KMD

|||||

Voor de wedstrijd van KMD in de derby tegen sc Monster, werd KMD-speler Dylan Arbouw door voorzitter Peter van den Berg in het zonnetje gezet. Daar was alle reden toe, want Arbouw speelde zijn 25oste wedstrijd in het eerste elftal van de Wateringers.

Tekst: Ton Beije

Hagenaar Dylan Arbouw (‘ik ben en blijf een Hagenaar’) speelde ooit ook voor VCS, maar heeft nu zijn plek al lange tijd gevonden bij het Wateringse KMD. Binnenkort is hij ook inwoner van Wateringen, tot genoegen van voorzitter Van den Berg.

Zijn jubileumwedstrijd leek maar kort te duren, want al snel raakte hij geblesseerd. Maar de wonderspons deed ook hier weer wonderen en kon hij zijn wedstrijd uitspelen. Toch werd hij door de goed leidende scheidsrechter Manon Plandsoen in de tweede helft nog getrakteerd op een gele prent.

Na afloop werd Dylan Arbouw nogmaals bedankt voor bewezen diensten door de voorzitter van KMD en ging hij op de foto met Jesse de Waard (ook al jaren spelend voor KMD) en de pupil van de week, Tijn Entius. Want van dat item maakt voorzitter Van den Berg bij elke thuiswedstrijd een heus festijn. Natuurlijk had Van den Berg ook nog een presentje voor scheidsrechter Manon Plandsoen, die eerder al eens aanschoof in ons TV-programma Haaglanden Voetbal aan tafel, samen met haar mannelijke collega-scheidsrechter Luca Cantineau.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder