Excelsior Maassluis wint op trainingskamp van kampioen Gibraltar

Excelsior Maassluis heeft dinsdagavond tijdens haar – door Trainingskampen.nl georganiseerde –  trainingskamp in Spanje een oefenduel gewonnen van de regerend kampioen van Gibraltar.

Op de derde dag van het trainingskamp kregen de spelers na het ontbijt (foto) in de ochtend vrijaf en werd in de middag een wandeling langs de boulevard gemaakt. In de avond (20.00 uur) speelde de formatie van trainer Dogan Corneille in Estepona tegen Lincoln Red Imps, dat dit seizoen nog actief was in de groepsfase van de UEFA Conference League. De Tricolores trokken met 3-4 de zege naar zich toe.

Strafschop

In de eerste helft zorgden Daan Blij en Gabri Urbanus met gave doelpunten voor een 1-2 voorsprong bij rust. In het tweede bedrijf bracht Brandon Robinson uit een strafschop de marge op twee treffers: 1-3. Lincoln Red Imps kwam terug tot 3-3 en de eindstand leek met deze stand in zicht. Vlak voor tijd bracht echter Kaylan Muis Excelsior Maassluis alsnog de nipte winst: 3-4.

(Foto: Excelsior Maassluis)