FC ’s-Gravenzande werkt hard aan selectie voor volgend seizoen

Dirk Valstar en Ron van Meerten van de Technische Commissie van zaterdag Hoofdklasser FC ’s-Gravenzande werken hard om de selecte voor volgend seizoen rond te krijgen.

De contracten van Bram Sommeling en Rick Boers werden al opengebroken en verlengd tot 2024 en ook Yordi Klepke verlengde onlangs met twee jaar. Verder verbonden eerder al de volgende spelers zich tot juni 2023 aan de club: Roy Vermolen, Frank Broos, Twan van Meerten, Ardi Luijendijk en Daan van Unen. Verder hebben al met één seizoen verlengd: Kilian Berkout, Mark Bramkamp, Patrick Fonseca, Wouter van Gaalen, Scott de Graaf, Ruben Hagen, Jurrian Jouvenaar (foto), Jorrik Koppers, Daan van Nieuwkerk, Khalid Menkouzi, Sem van Mierlo, Koen Petit de la Roche, Shajidan Sinnadurai, Boy de Soomer, Daan Struckman, Patrick Triep, Max Voskamp, Wessel Vijverberg, Yuri Westhoff, Dimitri Wortelboer, Thierry Wortelboer en Capser Zwaanswijk. Als nieuwe speler is al binnengehaald Roy Verbeek, die overkomt van de zaterdagtak van Westlandia.

Vertrekkers

FC ’s-Gravenzande gaat ook spelers uit de selectie kwijtraken. Dennis van Rijn, destijds overgekomen van vv Noordwijk, wil elders een nieuwe uitdaging aangaan. Dat geldt ook voor doelman Daniël Kumic, die inmiddels al drie jaar in de selectie zit en zijn wedstrijden veelal in het tweede speelt. Carlo Zuijderwijk zet, mede door blessureleed, een einde achter zijn loopbaan.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder