Gerard van Emmerik zet punt achter trainersloopbaan bij VELO 2

In een goed gesprek met de Technische Commissie heeft Gerard van Emmerik (foto) laten weten na dit seizoen te stoppen als trainer van het tweede elftal van VELO. Hij gaat meer tijd besteden aan privézaken, zoals het kijken naar zijn sportende kinderen op zaterdag.

Van Emmerik keerde in het seizoen 2019-2020 terug op het oude nest als trainer van VELO 3. Na de samensmelting van de zaterdag en de zondag destijds, telde de selectie drie teams. Na een eerste succesvol seizoen schoof Van Emmerik door naar VELO 2. Helaas gooide corona roet in het eten voor een mooie prijs. Dit seizoen staat VELO 2 op de eerste plaats in de reserve tweede klasse en is het doel om dit seizoen als kampioen af te sluiten en te promoveren.

TC-lid Pascal van Eck op de clubsite: ,,Wij bedanken Gerard voor zijn inzet en vertrouwen erop dat we dit seizoen mooi en succesvol gaan afsluiten.” Gerard van Emmerik voegde daaraan toe: ,,VELO is mijn club, dus ik zal nog regelmatig langskomen, maar ik wil eerst dit seizoen succesvol afronden met een promotie voor VELO 2.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder