Haaglanden Voetbal heet stagiair Marlon Taal welkom

Haaglanden Voetbal is sinds kort ook een erkend leerbedrijf. De redactie heet de eerste officiële stagiair, Marlon Taal (foto) uit Pijnacker, van harte welkom.

Marlon Taal (21) studeert aan het Media College in Amsterdam. ,,Voor de komende periode loop ik stage bij Haaglanden Voetbal. Het bedrijf past goed bij één van de belangrijkste dingen voor mij, voetbal. Er is niets leuker dan zes dagen per week bezig te zijn met iets dat erg belangrijk voor je is”, aldus Marlon.

Sportjournalist

,,In de voetbalwereld ben ik na ruim veertien jaar als voetballer verder gegaan als trainer”, gaat hij verder. ,,Ik begon gelijk bij de O13 en nu ben ik trainer bij de 017-2 van Oliveo. Na deze stage en mijn hopelijk goed afgeronde studie hoop ik meer te mogen doen als sportjournalist. Met als grootste interesse natuurlijk voor voetbal.”

Enthousiast

Hoofdredacteur Ton Beije van Haaglanden Voetbal: ,,Marlon is al heel enthousiast bezig. Zowel op de redactie als op locatie. Vorige week zijn video-interview (zelf afgenomen, gefilmd en gemonteerd) en afgelopen weekend ook al de eerste verslagen gemaakt voor onze totaal vernieuwde website en op locatie mee geweest bij het opnemen van ADO Den Haag-interviews.” Bij ons kan hij alle facetten uitproberen, leren en vooral leren van je fouten. Aan enthousiasme mist hij niets en dat is al een eerste vereiste.”

 

Lees verder