Harry de Haas treedt toe tot sponsorgroep Haaglanden Voetbal

|

Haaglanden Voetbal komt straks – bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen – met een compleet vernieuwde website. Ook onze TV-programma’s ‘Studio ADO’ en ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ keren terug en dat betekent veel nieuwe mogelijkheden voor sponsoren.

Peter Looijensteijn, onze nieuwe commercieel manager, haalde Harry de Haas, oud-speler van onder meer Tonegido en VUC, als eerste nieuwe sponsor binnen. De Haas runt met Inge Würsten, dochter van oud-VUC-voorzitter Rob Würsten, het café ‘De Babbelaer’ aan de De Sillestraat 126 in Den Haag, op een steenworp afstand ook van VUC.

Logisch dat vele bekenden van Tonegdio en VUC, zoals Danny Kettenis, Ed Stok, John Tiemens, Taco de Graaff, frequent een bezoek brengen aan Café De Babbelaer.

De reclamebanner van De Haas zal komend seizoen te zien zijn bij onze rubriek LiveScores, elke zaterdag en zondag, waar actueel de standen worden bijgehouden in alle klassen waarin clubs uit de regio actief zijn. Maar ook is de banner van De Babbelaer te zien op de pagina met het programma, de uitslagen en de stand van de zaterdag eerste klasse 1B, waarin ook VUC uitkomt.

Interesse?

Ook interesse in reclame op onze website (bijna een miljoen paginabezoeken per maand!) of rond onze TV-programma’s, vraag vrijblijvend informatie aan! Aantrekkelijke mogelijkheden! reclame@haaglandenvoetbal.nl

© Haaglanden Voetbal

Lees verder
Net binnen