Leroy Vaes (FC Zoetermeer): ,,We zullen aan de bak moeten”

De KNVB maakte de indeling bekend voor het komende seizoen bij de standaardteams. In de vierde klasse D komen wij zes clubs uit deze regio tegen. Niet echt een regioklasse dus. Hoe kijken de trainers tegen de nieuwe competitie aan?  

Tekst: Ton Beije

Leroy Vaes (foto), trainer van FC Zoetermeer, kijkt ook vooruit: ,,Een verrassende en misschien op het eerste oog wat vreemde indeling. In vergelijking met de vier andere vierde klassen kun je deze poule namelijk niet echt als een regioklasse typeren. Het is een mix waarin clubs van allemaal verschillende regio’s in deze poule samenkomen, waarin enkele clubs wellicht derby’s zullen gaan missen.”

‘Aan de bak’

,,Maar goed, het is zo als het is en we zullen aan de bak moeten. Er is een aantal ploegen die ikzelf nog niet ken, nooit eerder tegen heb gespeeld, maar er is ook een handvol bekende ploegen, die ik zie meedingen voor de bovenste plaatsen.”

Indeling vierde klasse D:

Bolnes, FC Zoetermeer, Floreant, GR. Willem II, Groeneweg, Haagse Hout, KSD/Marine, Moerkapelle, NOCKralingen, Ommoord, RVC Celeritas, SEV, Zestienhoven, IJVV de Zwervers.

© Haaglanden Voetbal

                                                    MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Lees verder