Manuel Vissers nieuwe trainer Neptunus-Schiebroek

|

Het bestuur en technische commissie van zaterdag eersteklasser Neptunus-Schiebroek hebben overeenstemming bereikt met Manuel Vissers (foto) om met ingang van het seizoen 2022-2023 als nieuwe hoofdtrainer van de selectie te gaan fungeren.

Manuel Vissers is een ervaren trainer die in de regio Haaglanden clubs als VUC, sv Den Hoorn, vv Schipluiden, DUNO en Vitesse Delft onder zijn hoede heeft gehad. In de regio Rotterdam heeft hij afgelopen vier jaar met succes sv Charlois zaterdag getraind en dit seizoen de mannen van vv Kethel Spaland zaterdag.

Proces

De Technische Commissie en het bestuur waren zeer te spreken over het doorlopen proces en de uiteindelijke keuze. Het bleek dat de naam Neptunus-Schiebroek voor een groot aantal trainers zeer aantrekkelijk is, want de club mocht veel reacties ontvangen op de vacature. In het selectieproces is dan ook zeer zorgvuldig te werk gegaan. Uit diverse gesprekken met de Technische Commissie – en tenslotte met het bestuur – bleek uiteindelijk een unanieme voorkeur voor Manuel Vissers.

Visie

Vissers beschikt met een UEFA A-licentie over een uitstekende technische kwalificatie en heeft daarnaast een duidelijke visie en werkwijze. Zowel het bestuur als Manuel Vissers hopen dat het eerste elftal van Neptunus-Schiebroek kans ziet om zich dit seizoen in de eerste klasse te handhaven, om daarna samen aan een nieuwe toekomst te gaan bouwen. Manuel Vissers is bij de club de opvolger van Ben Spork.

Op de foto vlnr: Walter Lassche (TC-lid), Manuel Vissers en Michel Boerman (voorzitter)

© Haaglanden Voetbal

Lees verder