Met Haaglanden Voetbal op pad in Zuid-Spanje (3)

De derde dag van de equipe van Haaglanden Voetbal in Zuid-Spanje gaf uitstekend weer. De wind was gaan liggen en de zon liet zich in de loop van de ochtend volop zien. Tijd voor verdere TV-opnamen.

Tekst: Ton Beije

Op en rond de boulevard van Torremolinos werden de eerste presentaties voor onze programma’s, die op 18 en 19 januari worden uitgezonden, opgenomen. Mooie locaties zoeken en vervolgens ‘draaien maar met de camera’.

Een flinke wandeling langs de boulevard, want de conditie moet ook op niveau worden gehouden, vond daarna nog plaats. En dat was met deze temperatuur geen straf!

Malaga

Na de lunch gingen onze collega’s van RotterdamVoetbal op pad om het oefenduel tussen Spakenburg en Urk te gaan bekijken. Onze equipe koos voor een trip naar het centrum van Malaga om daar alvast wat sfeeropnamen te maken voor onze TV-producties.

Ook hier in Spanje bewijst Google-maps dagelijks een prima hulpmiddel te zijn om op de plaats van bestemming uit te komen. Terug in het hotel tijd om de website weer bij te werken en het programma van de woensdag door te nemen.

Graaf Willem II/VAC

Een nieuwe club arriveert woensdag in de avonduren vanuit Nederland in Malaga en vervolgens in haar hotel in Torremolinos: Graaf Willem II/VAC, de formatie van trainer Jan de Jong jr. Haaglanden Voetbal zal de ploeg verwelkomen.

Dinsdagavond ging Pim Markering op pad om wat videoshots te maken bij De Brabander, waar een optreden gepland stond van John Medley.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder