Nacompetitie 2e/3e klasse: DWO uitgeschakeld na nederlaag bij TAVV

||||||||||||||

Sportclub Monster en Verburch leden al in de eerste ronde van de nacompetitie een nederlaag. DWO was verantwoordelijk voor de degradatie van Te Werve. In de tweede ronde moesten de Zoetermeerders hun meerdere erkennen in TAVV.

Tekst: Roland van der Linden      |      Foto’s: Franca Dobbe

Op eigen veld kwam DWO het beste uit de startblokken, maar het leverde de mannen van trainer Jean Louis da Costa Gomez geen voorsprong op. TAVV mocht aanleggen voor een strafschop nadat Donny van der Neut onderuit was gehaald. Robin van Koert bracht van elf meter de 0-1 op het bord.

Vijf minuten voor de rust kreeg ook DWO een strafschop na een overtreding van TAVV-doelman Rodney Pater. Ook Chadion Melfor maakte geen fout en schoot de gelijkmaker binnen: 1-1.

In de tweede helft kreeg TAVV de overhand. Een eerste treffer werd nog afgekeurd, maar vlak voor tijd konden de bezoekers de winst pakken. Eric van der Hout schoot de TAVV naar een 1-2 overwining. In de finale is competitiegenoot FC Oudewater de tegenstander.