Oefenvoetbal: HDV nipt langs DVV Delft, PGS/VOGEL op dreef

|||||||||

HDV bleef net aan de goede kant van de score tegen DVV Delft in een duel met zeven treffers. Ook bij DHL 2 tegen DVC werd er volop gescoord. PGS/VOGEL haalde flink uit tegen de O23 van DSVP. BSC’68 werd door SIVEO’68 op een gelijkspel gehouden.

Tekst: Roland van der Linden        |      Foto’s: Sandra Bol

DVV Delft – HDV

HDV kwam al na vijf minuten spelen door een doelpunt van Ilias El Osrouti op voorsprong. DVV Delft nam het spel daarna over, maar het duurde tot de 45e minuut voordat Yassin Laachaach uit een vrije trap de 1–1 op het bord kon zetten. Binnen vijftien seconden na de rust kon Duncan Pelle de 2-1 binnenschieten. HDV had een snel antwoord. Abderrahman Boukheyar kon de 2–2 zeven minuten later aantekenen. Kort daarna viel ook de 2-3. Nu was Zakaria Hadaoui trefzeker.

Na een handsbal gaf arbiter Alex Pronk een strafschop aan DVV Delft. Aanvoerder Levi Zuijderwijk wist wel raad met de kans: 3–3. Een behoorlijke dekkingsfout in de verdediging van DVV Delft leidde tot de winnende treffer voor HDV. Zakaria Hadaoui bepaalde de eindstand op: 3–4.

DHL 2 – DVC

In een doelpuntrijk duel moest DVC nipt het hoofd buigen voor DHL 2. Bij rust had de ploeg van trainer Marco Immers nog een 0-2 voorsprong door treffers van Malik Coucou en Pawel Liekiszwicz. In de tweede helft werd veel gescoord en werd de uitslag 5-4. Namens DVC scoorden Melvin Legierse uit een strafschop en Pawel Liekiszwicz.

SIVEO’60 – BSC’68

In Zegveld ging BSC’68 met een 0-1 voorsprong aan de thee dankzij een doelpunt van Guido de Peinder. In het open duel had de thuisploeg het betere van het spel, maar kreeg BSC’68 de beste kansen. Na de thee wisselde BSC’68 volop en dat kwam het spel niet ten goede. SIVEO kwam op een 2-1 voorsprong, maar tien minuten voor tijd kon Lody Dijkhuizen alsnog de stand op 2-2 brengen.

PGS/VOGEL – DSVP O23

Op Sportpark Ockenburgh had PGS/VOGEL weinig genade met de tegenstander uit Pijnacker. Na een 2-0 ruststand stond na negentig minuten voetballen een 6-0 eindstand op het scorebord. Voor PGS/VOGEL scoorden Bas Sant en Rik van de Graaf in de eerste helft. Na de thee waren weer Rik van de Graaf, Bas Sant en Rami Abdelrazak scherp in de afwerking.