Oefenvoetbal: Westlandia zondag klopt zaterdagtak

Zaterdag troffen het zondagteam van Westlandia van trainer Cesco Agterberg en de zaterdagformatie van Theo Verbeek elkaar voor een (onderling) oefenduel op sportpark De Hoge Bomen.

De zondagploeg nam in het eerste bedrijf een 3-0 voorsprong. Na voorbereidend werk van Jedsel Markes scoorde Mark van der Zalm (foto) de openingstreffer. Dezelfde speler was ook verantwoordelijk voor de 2-0. Bij de 3-0 deed Van der Zalm het voorbereidende werk en was Desley Bransen de schutter, die doelman Jari Duijvestijn het nakijken gaf. Trainer Verbeek zag zijn ploeg ook kansen krijgen, maar Rick van Schie (alleen op de doelman af) en Thimothy le Duc (kopbal) wisten het doel niet te vinden.

Lat

Na de doelwisseling scoorde de zaterdagploeg de 3-1. Een schot van Lars van der Berg belandde tegen de lat, waarna Tim van der Voort de bal achter doelman Jack Morauw knikte. Vince Olsthoorn had vervolgens de aansluitende treffer moeten maken, maar faalde alleen voor doelman Morauw. In de stand kwam geen wijziging meer, mede omdat doelman Jari Duijvestijn nog enkele malen redding wist te brengen op inzetten van de zondagploeg.

© Haaglanden Voetbal  

Lees verder