Oefenvoetbal: Winst voor Haagse Hout, FC Zoetermeer en Duindorp sv

||||||||||||

HDV en DVC gingen op eigen veld onderuit in hun oefenduel. PGS/VOGEL bleef aan de goede kant van de score tegen SVO Buytenpark. Ook Haagse Hout was aan de winnende hand tegen rvv Overschie. Duindorp sv versloeg Rozenburg 2.

Tekst: Roland van der Linden       |    Foto’s: Alex Pronk

rvv Overschie – Haagse Hout

In haar eerste oefenwedstrijd was Haagse Hout een maatje te groot voor rvv Overschie. Na negentig minuten voetballen stond een 0-2 eindstand op het bord, maar de score had makkelijk veel hoger kunnen uitvallen. Ronan Connelly en Mickey Depression scoorden voor de equipe van trainer Baris Sahin.

PGS/VOGEL – SVO Buytenpark

De thuisploeg liep tegen SVO Buytenpark weg naar een 4-0 voorsprong door doelpunten van Bas Sant, Max de Bruin (2x) en Hamza Loukili. De Zoetermeerders hadden het slotakkoord. Uit een strafschop kon Bas Koolmees de 4-1 eindstand op het bord schieten.

Ariston’80 – FC Zoetermeer

In een duel dat bestond uit twee wedstrijden van tweemaal 25 minuten kwamen Ariston’80 en FC Zoetermeer met twee combinatie-elftallen op het veld. Na de eerste vijftig minuten leidden de studenten met 1-0, maar na het tweede duel bleek FC Zoetermeer de sterkste: 2-4. Bart van der krol en Eloy van Kessel scoorden voor Ariston’80. De doelpunten van FC Zoetermeer kwamen op naam van Jonas van den Hemel (2x), Emre Terlemis en Jay Koegler.

HDV – VVJ

In het Zuiderpark was HDV de mindere van VVJ. De voetbalclub uit Utrecht kwam op een 0-1 voorsprong door een treffer van Jurney Emerencia. Daarna maakte Dylan Heimensen met drie treffers het karwei af voor VVJ: 0-4.

DVC – Wippolder-combinatie

In een Delfts onderonsje speelde DVC een goede wedstrijd tegen een combinatieteam van Wippolder, maar moest wel haar meerdere erkennen in de (te) sterke tegenstander. De mannen van trainer Marco Immers waren met 2-6 de onderliggende partij. Mike van Es en Pawel Liszkiewics scoorden voor DVC. Bij Wippolder nam Lorenzo Dijksman twee treffers voor zijn rekening.

Rozenburg 2 – Duindorp sv-combinatie

Onder de rook van Rotterdam bond een combinatieteam van Duindorp sv de strijd aan met Rozenburg 2. De Haagse club bond de thuisclub met 3-4 aan de zegekar. Een voorzet van Nicky Keus werd door een speler van Rozenburg in het eigen doel gewerkt. Nog voor rust kwam Duindorp sv op 0-3 door treffers van Dylan Verbaan en Ricardo van Gorsel. Na rust kwam Rozenburg terug tot 3-3. Uit een strafschop schoot Michel van Baaren uiteindelijk toch nog de 3-4 binnen.