Prognose zaterdag 4D: Ger Fens ziet Groeneweg kampioen worden

Het jaar 2021 zit er bijna op. Tijd om ook vooruit te kijken naar 2022 en wel de tweede seizoenshelft in de vierde klasse. Welke clubs gaan strijden om de titel?

We beginnen in de zaterdag vierde klasse D. Wat wordt de eindrangschikking voor de bovenste drie plaatsen. De prognose van Ger Fens (foto), trainer van Buytenpark SVO uit Zoetermeer, die recent zijn contract verlengde.

Op dit moment hebben in deze klasse alle teams in de kopgroep negen duels afgewerkt. Groeneweg gaat aan de leiding met 24 punten, op één punt gevolgd door CKC en BSC’68 huist op plek drie met 22 punten.

De eindrangschikking volgens Ger Fens:

1e. vv Groeneweg, 2e. BSC’68 en 3e. CKC

Ger Fens: ,,Groeneweg is een prima elftal met een zeer aanvallende spelopvatting wat ook tot uitdrukking komt in de 39 gescoorde doelpunten. BSC’68 heeft kwalitatief goede individuele spelers, die het verschil kunnen maken, maar ik schat Groeneweg als team iets hoger in. CKC heeft nog niet het zwaarste programma gehad van de, in mijn ogen, genoemde kanshebbers. Overigens zie ik FC Zoetermeer als outsider voor een plek in de top drie.”

© Haaglanden Voetbal

Lees verder