sv Honselersdijk heeft invulling technische staf volgend seizoen rond

De Technische Commissie van sv Honselersdijk heeft na het eerder voor een langere periode vastleggen van het trainersduo André Lourens en Jasper Steringa de staf rond de selectie voor volgend seizoen op orde.

Om te beginnen heeft de medische staf ook voor het volgende seizoen vorm gekregen. Aangezien het bestuur en de TC meer dan tevreden zijn over de huidige vormgeving, was de intentie van de TC om te verlengen met alle leden van de medische staf.

Herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt (foto) en verzorgsters Marina van der Meer en Patricia Gardien stonden hier gelukkig hetzelfde in en dus was de invulling snel rond. De invulling van de technische staf was al grotendeels rond, maar er miste nog een belangrijk onderdeel van de staf. De post van keeperstrainer wordt al zeventien seizoenen ingevuld door Janco Koole. In de beginjaren nog gezamenlijk met Frans van Dijk, maar de afgelopen tien seizoenen heeft Koole alleen de keepers naar een hoger niveau weten te tillen. Ook hij gaat met zijn werkzaamheden door.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder