sv Honselersdijk heeft selectie voor seizoen 2022-2023 rond

|

Terwijl het eerste elftal van sv Honselersdijk nog meedoet voor promotie naar de hoofdklasse, is er op de achtergrond hard gewerkt door de TC om de selectie voor het seizoen 2022-2023 vorm te geven.

Traditioneel is er ingezet op het behoud van de huidige spelersgroep. Op twee ‘stoppers’ na is dit naar tevredenheid van de TC gelukt. De club is trots op de jonge en getalenteerde spelersgroep, die dit seizoen een knappe prestatie leverde door de derde periode op eigen kracht te behalen in de eerste klasse A.

De selectie wordt voor komend seizoen aangevuld met de jeugdspelers Daan van Elswijk, Lowell Dijkhuizen, Bart van der Ende en Quinn van Zanten. Een groot compliment voor het werk dat wordt verricht in de Honselse jeugdopleiding.

Criteria

De selectie zal verder worden versterkt met Don Peters en Vince van Hage, beiden overkomend van Westlandia. Naast voetbalkwaliteiten zijn belangrijke criteria voor sv Honselersdijk, dat spelers graag voor een langere periode willen komen voetballen, enige affiniteit hebben en passen bij de club.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder