UVS hengelt Chris Hagi en Matthew van Ulden binnen

|

Vanaf komend seizoen komt de 25-jarige Chris Hagi (foto) de selectie van UVS versterken. Hij komt over van DSO. Ook Matthew van Ulden (20) maakt de overstap naar sportpark Kikkerpolder. Hij is afkomstig van Warmunda.

Chris Hagi, een snelle en behendige speler, past precies in het plaatje van komend seizoen en hoopt zijn steentje bij te dragen. Hij kan zowel in de voorhoede als op het middenveld uit de voeten. In het verleden speelde hij voor Alphense Boys, PSV, ADO Den Haag, NEC en Achilles’29.

Matthew van Ulden speelde voor zijn overgang naar Warmunda voor Ter Leede en kwam daar onder meer uit in de O23 en het tweede elftal. Hij is op het middenveld en de voorhoede inzetbaar.

Verder meldt UVS dat Lars Verlaan de club toch trouw blijft. Daarnaast sluiten Thom de Vries en Berend Verdoes komend seizoen weer aan bij de selectie. De Vries was alweer een tijdje terug en scoorde in UVS 2 er volop op los.

Nieuw zijn dus bij de Leidse kampioen: Loyd van der Wilden (Voorschoten’97), Roy Verplancke (DoCoS), Mitchell Abdoel (sv Nootdorp), Max Arnoldus (DoCoS), Hicham Mokhtari (Willem II amateurs), Chirs Hagi (DSO) en Matthew van Ulden (Warmunda).

© Haaglanden Voetbal

Lees verder