Vrouwen: Doelpuntenregen bij Graaf Willem II-VAC tegen Forum Sport

Het beloftenteam ADO Den Haag kon het koploper PSV niet lastig maken en verloor met 3-0. DSVP was in Delft in 2B Ariston’80 de baas en in dezelfde klasse was sv Den Hoorn niet opgewassen tegen FC Maense. Forum Sport was in de derde klasse E Graaf Willem II-VAC de baas.

Vrouwen Beloftencompetitie

In Eindhoven konden de beloften van ADO Den Haag niet voor een verrassing zorgen. Koploper PSV was met 3-0 duidelijk de betere ploeg. Ondanks de nederlaag blijven de Haagse vrouwen op een keurige vierde plaats staan.

Vrouwen 2e klasse B

FC Maense had tegen sv Den Hoorn de betere kansen in de eerste helft. Lizanne van Paassen hield haar doel schoon met een aantal goede reddingen en zag ook een bal op de lat belanden. In de tweede helft ging het duel meer gelijk op. Uit een vrije trap krulde Nina van der Velden de bal om de muur heen het doel in. De Rotterdamse vrouwen herpakten zich van de achterstand en werden gevaarlijk. Een hard schot glipte door de handen van Van Paassen en dit betekende de 1-1. Een fout in de achterhoede leidde tot de winnende treffer voor FC Maense: 1-2. sv Den Hoorn kreeg nog een aantal kansen, maar kon het tij niet meer keren.

DSVP was op het sportterrein van de TU Delft Ariston’80 de baas. De bezoeksters staan door een 0-3 overwinning op een vijfde plaats.

Vrouwen 3e klasse E

Forum Sport is de nieuwe koploper na een 4-7 overwinning bij Graaf Willem II-VAC. De Voorburgse vrouwen profiteerden van de 1-0 nederlaag van concurrent Lyra bij Maasdijk. De ploeg uit De Lier speelde ongeïnspireerd en ging ten onder tegen een gehavend Maasdijk, dat wel de strijd wilde aangaan.

Overwicht

In een leuk en open duel was FC Rijnvogels 2 net wat sterker dan Concordia en zeker meer gelukkig in de afronding. De Delftse vrouwen hielden tot aan de rust de schade beperkt: 2-1. De treffer van Concordia kwam in een periode dat de Delftse vrouwen een overwicht hadden en werd gescoord door Terra Primatesta. Na de thee liep FC Rijnvogels weg naar een geflatteerde, maar terechte overwinning: 5-1.

DSVP 2 moest haar meerdere erkennen in de reserves van Foreholte. In Voorhout kwam een 1-0 eindstand op het bord.