Vrouwen: FC ’s-Gravenzande wint nipt van hekkensluiter Graaf Willem II-VAC

Ariston’80 was niet opgewassen tegen lijstaanvoerder Jodan Boys in de tweede klasse B. In 3E boog FC ’s-Gravenzande een achterstand om in een overwinning op Graaf Willem II-VAC. De reserves van RKDEO wonnen van RVC’33.

2e klasse B

Ariston’80 speelde haar thuiswedstrijd tegen Jodan Boys op het veld van DVV Delft. In een sportief duel zetten beide partijen druk. Na een goede openingsfase van de studenten openden de bezoeksters de score. Ariston’80 kwam weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Elisa Muusers. Jodan Boys was de betere ploeg en kwam voor rust al op een 1-3 voorsprong. Na de thee bleef de koploper de bovenliggende partij tegen het moegestreden Ariston’80. Het duel eindigde in een 1-5 stand.

3e klasse B

RKDEO 2 boekte een goed resultaat tegen RVC’33. De Nootdorpse vrouwen wonnen het duel op eigen veld met 3-2 van de medelaagvlieger. In de eerste helft scoorde Jona Regales en na de thee waren Jeanine Kloots en Eline Letsch scherp in de afwerking.

3e klasse E

In een gelijk opgaand duel nam hekkensluiter Graaf Willem II-VAC een 0-2 voorsprong op FC ’s-Gravenzande. De Westlandse vrouwen herpakten zich goed en gingen de rust in met een 3-2 voorsprong. In de tweede helft kwam de Haagse ploeg weer op gelijke hoogte, maar moest toch nog enigszins het hoofd buigen: 4-3. Een gelijkspel was wellicht terecht geweest, maar de thuisploeg vocht hard voor de zege en haalde die uiteindelijk ook binnen. Vienna Warbout (2x), Femke Sjoerdsma en Sophie van Spronsen scoorden voor FC ’s-Gravenzande.