Vrouwen: SEP sluit af met nederlaag, Taurus in balans met Steeds Hooger

In Delft moest SEP het hoofd buigen voor het sterke SDO. Ook het reserveteam van de Delftse club stond met lege handen na het treffen met SJC. Taurus pakte nog een punt in het uitduel bij Steeds Hooger. RKDEO 2 verloor van SVO Krommerijnstreek.

1e klasse C

SEP begon niet scherp aan het duel tegen SDO en kreeg al snel twee treffers om de oren. Vlak voor rust voegden de bezoekers nog een treffer toe aan hun totaal: 0-3. Na de thee werd SEP gevaarlijker en kwam nog op 1-3 uit een benutte strafschop van Annemijn Kreffer. SDO zette weer aan en liep uit naar 1-6. Het laatste woord was voor Annemijn Kreffer, die de eindstand bepaalde op 2-6. SEP stapt komend seizoen over naar het zaterdagvoetbal en zal in de derde klasse starten.

3e klasse B

Taurus was duidelijk de betere ploeg in de eerste helft tegen Taurus. Binnen een kwartier werkte Susanna Stam met het hoofd een hoekschop het doel in. Met een half uur op de klok gingen weer de handen van de studentes de lucht in. Nu versloeg Sijmen de Vries in een één-op-éénsituatie de Rotterdamse doelvrouw. In de tweede helft begon Taurus ook sterk, maar zakte het niveau na ongeveer twintig minuten in. Steeds Hooger creëerde meer en meer kansen en kwam uiteindelijk nog op gelijke hoogte: 2-2.

RKDEO 2 moest in Nootdorp de winst laten aan SVO Krommerijnstreek. De ploeg uit Bunnik keerde met 2-4 overwinning huiswaarts. Jennifer Bardouille en Jona Regales scoorden voor de reserves van RKDEO. SJC was SEP 2 met 3-1 de baas. Namens SEP was Femke Middeldorp de maakster van de enige Delftse treffer.