vv Naaldwijk weet selectie vrijwel intact te houden

Na de laatste competitiewedstrijd van het eerste elftal tegen DWO nam vv Naaldwijk afscheid van Michiel van den Berg en Wouter van Alphen. Eerstgenoemde stopt na een succesvolle carrière die hij begon én afsloot bij vv Naaldwijk. Tussendoor kwam hij uit voor Sparta en ´s-Gravenzande. Wouter van Alphen keert terug naar de club van zijn jeugd, MVV´27.

Tegenover deze twee spelers die stoppen, staat de komst van twee nieuwe spelers in de selectie van trainer Harry Akkermans (foto). Tim van der Wel en Randy van Schelt komen vanuit de JO19 van de club over. Na het afscheid van een aantal oudgedienden vorig seizoen zet de verjonging komend seizoen dus verder door.

Vijfde plaats

Het afgelopen seizoen verraste het eerste elftal iedereen en behaalde het een keurige vijfde plaats met 42 punten uit 26 wedstrijden. De mannen van hoofdtrainer Harry Akkermans en de nieuwe assistent-trainer John van Veen zullen er ongetwijfeld alles aan doen om weer goed voor de dag te komen in de nieuwe voetbaljaargang.

Niet eenvoudig

Eenvoudig zal dat niet worden, weet men op De Hoge Bomen. Sterke clubs als sc Monster, Verburch en DWO liepen in de nacompetitie de promotie naar de tweede klasse mis en zullen dus volgend jaar, als de poule-indeling hetzelfde blijft) weer de tegenstanders zijn. Daarbij komt nog eens, dat volgend seizoen sprake is van een verzwaarde degradatieregeling.

Start

De selecties – ook voor het tweede en derde elftal – starten op dinsdag 2 augustus met de eerste training van het nieuwe seizoen. Het vlaggenschip speelt vervolgens op zaterdag 6 augustus de eerste oefenwedstrijd, uit tegen Strijen. Een week later volgt thuis de traditionele oefenwedstrijd tegen Westlandia.

© Haaglanden Voetbal

 

 

Lees verder