Warming-up zaterdag 4D: Cruciaal duel voor SVO Buytenpark

In Zoetermeer kan SVO Buytenpark een grote stap zetten richting lijfsbehoud in het duel met Swift Boys. BSC’68 gaat op bezoek bij sv Ommoord en voor FC Zoetermeer staat ook een uitduel op het programma.

Tekst: Roland van der Linden

In de strijd tegen degradatie naar de vijfde klasse staat voor SVO Buytenpark de eerste van twee finales op het programma. Concurrent FC Banlieue heeft een punt meer verzameld, maar komt dit weekend niet in actie. SVO Buytenpark speelt een thuisduel tegen hekkensluiter Swift Boys. Dit duel moet worden gewonnen door de mannen van trainer Fred van Dokkum (foto). In de laatste ronde op 4 juni stuit SVO Buytenpark op plaatsgenoot FC Zoetermeer.

Winst

BSC’68 staat nu op een derde plaats. De club uit Benthuizen speelt een uitduel bij middenmoter sv Ommoord. Winst op de Rotterdammers zou BSC’68 nog in de buurt van de tweede plaats kunnen brengen. Groeneweg bezet nu die positie. De club uit Zevenhuizen krijgt met TOGB geen gemakkelijke tegenstander op bezoek.

FC Zoetermeer steekt een visite af in Rotterdam bij NOC Kralingen en dat – gelet op de ranglijst – drie punten op moeten kunnen leveren voor het team van trainer Leroy Vaes.

© Haaglanden Voetbal

                                                      MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Lees verder