Warming-up zaterdag 4D: Mooie derby tussen BSC’68 en FC Zoetermeer

Twee van de regioteams komen aanstaand weekeinde tegen elkaar uit. In Benthuizen neemt BSC’68 het op tegen FC Zoetermeer. SVO Buytenpark is gastheer voor het Rotterdamse SDV.

Tekst: Roland van der Linden

BSC’68 heeft nog alle uitzicht op een hoge klassering. De formatie van trainer Marco Lange staat maar vijf punten achter op koploper Groeneweg, maar heeft twee loodzware testen voor de boeg. Aanstaande zaterdag stuit BSC’68 in een streekderby op FC Zoetermeer. Dinsdag wacht het inhaalduel tegen Hillegersberg dat vierde staat.

Lijfsbehoud

SVO Buytenpark lijkt op de goede weg te zijn richting lijfsbehoud. De laatste twee duels tegen Ommoord en Excelsior Rotterdam werden in winst omgezet. De ploeg van trainer Fred van Dokkum (foto) hoopt in de thuiswedstrijd de zegereeks voort te zetten. ,,We zijn als groep goed bezig, er wordt lekker gevoetbald en wanneer wij zaterdag winnen van SDV zie ik het zeker positief in. Zeker ook, omdat FC Balieue zaterdag tegen Hillegersberg speelt. Hillegersberg maakt nog kans op een periode, dus die gaan vol voor de overwinning”, aldus Fred van Dokkum in een korte reactie.

© Haaglanden Voetbal

                                                        MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

Lees verder