Warming-up zondag Derde Divisie: Westlandia kan goede zakendoen

Westlandia gelooft er weer in om ook voor volgend seizoen een ticket te bemachtigen voor de zondag Derde Divisie. De ploeg van trainer Cesco Agterberg (foto) won twee duels op rij. Zondag komt concurrent Hoogland, dat sinds kort onder leiding staat van trainer Rick Hoogendorp, naar De Hoge Bomen.

Tekst: Ton Beije

Afgelopen zondag pakte Westlandia de volle buit op bezoek bij Unitas in Gorinchem. Dat was de tweede zege op rij en met die zes punten erbij, staan de Naaldwijkers nog wel op de laatste plaats, maar de aansluiting met de clubs in de gevarenzone is er nu wel.

Ranglijst

Een blik op de ranglijst: Hollandia heeft twee punten meer, EVV drie en Hoogland vier. Die laatste ploeg kan dus zondag bij winst genaderd worden tot op één punt. Hollandia gaat op bezoek bij ADO’20 en EVV trekt naar Gorinchem voor de strijd met Unitas.

Levend

Voor Westlandia geldt zondag maar één ding. Voor de derde keer op rij drie punten pakken en wellicht kan dan de rode lantaarn overgedragen worden. In ieder geval blijft dan de kans op behoud ook levend. De Westlandianen rekenen zondag op de steun van het thuispubliek. Scheidsrechter Krop geeft om twee uur het beginsignaal.

Volgende week wacht Westlandia de uitwedstrijd tegen DEM.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder