Youri de Winter aanvallende versterking voor TOGB

Youri de Winter (foto) heeft besloten na zes seizoenen terug te keren naar de club waar hij in de jeugd actief was. De Winter komt over van Tweede Divisionist vv Noordwijk waar hij het afgelopen seizoen in 23 wedstrijden driemaal doel trof en één assist liet noteren.

De Winter (23) vertrok na het seizoen 2014-2015 op zeventienjarige leeftijd naar de Nike Academy. Daarna was hij twee seizoenen actief voor Sparta Rotterdam waar hij in de O19 en in Jong Sparta speelde. In het seizoen 2019-2020 was hij actief voor Scheveningen in de Tweede Divisie, om vervolgens in de winterstop naar Griekenland te vertrekken om zijn geluk te beproeven bij AOK Kerkyra.

Avontuur

Na het Griekse avontuur keerde De Winter terug naar Nederland om bij Excelsior Maasluis aan te sluiten. Ook daar vertrok hij halverwege het seizoen om naar Zweden te verkassen. Hier speelde hij voor Assyriska FF. Ook het Zweedse avontuur bracht hem niet wat hij zocht, waardoor hij het afgelopen seizoen actief was voor vv Noordwijk.

Ervaring

Na zes seizoenen buiten TOGB neemt de aanwinst voor komend seizoen veel ervaring mee naar het Hoge Land. Momenteel geniet Youri de Winter van vakantie op Curaçao en zal hij op korte termijn aansluiten bij de selectie van Mark Schuur om te starten met het eerste blok van de voorbereiding op het komende seizoen.

© Haaglanden Voetbal

Lees verder