Zaterdag 1A: Knappe thuisoverwinning sv Honselersdijk op BOL

|||||||||||

Op De Strijphorst leverde sv Honselersdijk goed werk af door BOL met een 5-2 nederlaag huiswaarts te sturen. Door de ruime overwinning heeft de formatie van trainer André Lourens een mooie positie in de middenmoot veroverd.

Tekst: Roland van der Linden          |      Foto’s: Koos Ophorst

In de eerste helft zagen de toeschouwers op Sportpark De Strijphorst maar één treffer. De bezoekers uit Broek op Langendijk gingen met een 0-1 voorsprong de rust in door een treffer van Danny Konijn. Een zeer ongunstige stand voor sv Honselersdijk, dat dolgraag afstand wil nemen van de onderste regionen.

Na de thee kwam de thuisploeg goed op stoom en draaide de wedstrijd volledig om. Michel van der Giesen zorgde voor de gelijkmaker. Daarna was het de beurt aan Max van der Kraan om het net te vinden en de 2-1 op het scorebord te zetten. Tom van Veen, Luke Groenenboom en Youri Riepe schoten de Westlanders daarna in veilige haven, voordat BOL nog een tegentreffer kon produceren: 5-2.