Zaterdag 2C: Krappe winst DSO in duel om des keizers baard

|||||||||||||||||||||||

Op een zonnig sportpark Bentwoud troffen de nummer twee (DSO) en de nummer elf (Soccer Boys) van de tweede klasse C elkaar in de laatste competitiewedstrijd. Voor beide ploegen was het een wedstrijd die geen doel diende en dat was ook terug te zien in de wedstrijd.

Tekst & foto’s: Eric de Wit

Het was zeker geen sprankelende pot voetbal die het publiek gepresenteerd kreeg. DSO kwam na veertien minuten spelen op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Timo Reinhardt. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft kreeg de thuisploeg voldoende kansen om de voorsprong te vergroten, maar de voorwaartsen van DSO waren niet scherp genoeg en troffen een goed keepende Devi Ponsen op hun weg. Walid Kadri kwam twee keer in een uitstekende scoringspositie, maar het lukte hem niet om Ponsen te passeren.

De doelpuntenmaker Reinhardt kreeg een kwartier voor tijd eveneens nog een grote mogelijkheid, maar nu wist hij zijn kans niet te verzilveren. Soccer Boys kon in deze wedstrijd ook geen vuist maken en zo eindigde deze wedstrijd in een 1-0 overwinning voor DSO. De ploeg van trainer Bert de Best kan zich gaan opmaken voor de nacompetitie met als inzet een ticket naar de eerste klasse.