Zaterdag 2C: Westlandia verspeelt dure punten aan Soccer Boys

Op Sportpark De Hoge Bomen deed Westlandia zichzelf geen plezier. De Naaldwijkers verloren in een doelpuntrijke confrontatie van laagvlieger Soccer Boys. De mannen van trainer Theo Verbeek misten door de nederlaag de kans om aansluiting te houden met de subtop.

Na tien minuten spelen openden de bezoekers uit Bleiswijk al de score met een fraai afstandsschot. Zeven minuten later kon Tim van der Voort de gelijkmaker niet produceren. De keeper van de bezoekers keerde zijn inzet. Kort daarna beoordeelde Westlandia-doelman Jari Duijvestein een voorzet verkeerd en zag de bal in het doel verdwijnen: 0-2.

Evenwicht

De Westlanders herpakten zich goed. Met nog geen half uur gespeeld was de stand weer in evenwicht. Tim van der Voort (foto) was met twee treffers verantwoordelijk voor de 2-2. De vreugde was van korte duur. Na dik een half uur spelen was Soccer Boys opnieuw trefzeker en kwam de 2-3 ruststand op het bord te staan.

Moeite

In de tweede helft waren er aanvankelijk weinig hoogtepunten. Westlandia had moeite om gaten te slaan in de verdediging van Soccer Boys. In het laatste kwartier werd er nog twee keer gescoord. Uit een strafschop kwam Soccer Boys eerst op 2-4, waarna Roy van Beek het laatste woord had namens de Naaldwijkers. De speler van de thuisploeg nam de 3-4 eindstand voor zijn rekening.