Zaterdag 3B/C: Ruime zege voor DWO, Lyra verspeelt punten

DWO klom naar een derde positie na een dikke overwinning in Pijnacker op DSVP. Ariston’80 hield een punt over aan het duel met Lyra. De club uit De Lier had wellicht op meer gerekend. In 3C kwam MVV’27 een gelijkspel overeen met DVO’32.

3e klasse B

DWO was op sportpark De Groene Wijdte een maatje te groot voor DSVP. De mannen van trainer Edmund Vriesde boekten een ruime 1-5 overwinning. Namens DSVP was Bauke Beerda trefzeker. Chadion Melfor (foto) had met drie treffers een groot aandeel in de victorie van de Zoetermeerders. Ook Leyton Schols en Jean-Piere Nocento konden het net vinden.

Laagvlieger

Lyra kwam vlak voor rust op voorsprong tegen laagvlieger Ariston’80. Jari van Dijk was scherp in de afwerking voor de equipe van trainer Pim van der Hoorn. In de tweede helft kon Ariston’80 al snel de achterstand ombuigen in een 2-1 voorsprong door doelpunten van Joeri Frederik en Jorge Bonekamp. De studenten konden de winst niet over de eindstreep slepen. Vijf minuten voor het laatste fluitsignaal tekende Remco van Velden voor de 2-2 eindstand.

3e klasse C

In Vlaardingen nam MVV’27 halverwege het duel met DVO’32 de leiding door een doelpunt van Rick Zwaard. De vreugde was van korte duur. Een paar minuten later produceerde de thuisploeg de gelijkmaker, die tot aan de rust op het bord bleef staan: 1-1. Na de thee was het al heel snel raak voor MVV’27. Weer was Rick Zwaard doeltreffend. Nu viel de gelijkmaker nog sneller dan voor rust. In de 47e minuut was het alweer 2-2. In die stand kwam geen verandering meer.