Zaterdag 3B/C: sc Monster overtuigt tegen Schipluiden, ruime zege DWO

|||||||||||||

Sportclub Monster was veel te sterk voor vv Schipluiden. Op sportpark Polanen was het na negentig minuten voetballen 5-0. Ook DWO speelde een prima partij tegen Verburch en noteerde een dikke overwinning. MVV’27 pakte een punt tegen VFC.

Tekst: Roland van der Linden       |      Foto’s: Danny Ploegaert

3e klasse B

sc Monster-Schipluiden

Sportclub Monster zocht meteen tegen Schipluiden de aanval. Na een paar gemiste kansen kwam in de 31e minuut de 1-0 tot stand. Bas de Brabander stelde Thyme van der Arend in staat om met het hoofd te scoren. Vlak voor het rustsignaal was Van der Arend opnieuw trefzeker: 2-0. Na de thee kwam al snel de 3-0 op het bord door een treffer van Jordi van Maanen. Thyme van der Arend en Ersin Korkmaz voerden de score verder op naar 5-0.

DWO-Verburch

DWO schoof verrassend eenvoudig Verburch aan de kant. Beide teams ontliepen elkaar niet veel op de ranglijst, maar in de wedstrijd was het verschil groot. De Zoetermeerders sloten het duel af met een 5-1 overwinning. Chadion Melfor nam drie doelpunten van DWO voor zijn rekening. Jeremy Burke kon twee keer het doel vinden.

KMD-Ariston’80

KMD had een flinke kluif aan Ariston’80, maar kwam wel als overwinnaar uit de strijd. In Wateringen opende Boy Verwoerd de score, maar konden de studenten door een treffer van Nicolas Fernandez op slag van rust gelijk maken. In de tweede helft kon KMD het duel alsnog naar zich toe trekken. Dylan Groen bepaalde de eindstand op 2-1.

3e klasse C

MVV’27-VFC

MVV’27 leverde op eigen veld een zeer knappe prestatie tegen koploper VFC. De club uit Vlaardingen nam in de 23e minuut de leiding in het duel. De vreugde was van korte duur. Zes minuten later kwam MVV’27 alweer op gelijke hoogte. Rick Zwaard nam de 1-1 voor zijn rekening. Deze stand bleef tot het eindsignaal in stand.

HBSS-VDL

Voor VDL was er niet veel eer te behalen in de uitwedstrijd tegen HBSS. Na iets meer dan een kwartier spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong door een treffer van Berkan Bayraktar.  In de tweede helft maakte HBSS het karwei vakkundig af. Uit een strafschop schoot Naigy Klepke de 2-0 binnen, waarna Marruchen Zimmerman voor de 3-0 zorgde. Kees Ketting had voor VDL het laatste woord. Ook hij benutte een strafschop: 3-1.