Zaterdag 4D: BSC’68 komt niet tot winst bij Hillegersberg

BSC’68 speelde in Rotterdam tegen de nummer vier van de ranglijst. Voor de club uit Benthuizen van trainer Marco Lange (foto) een uitstekende kans om weer helemaal aan te sluiten bij koplopers CKC en Groeneweg. Het liep anders dan de bezoekers hadden gehoopt.

BSC’68 kon als eerste een doelpunt op het scorebord zette. Jelle Verhoeff nam de treffer voor zijn rekening. In de slotfase van de eerste helft kwam Hillegersberg goed op stoom en scoorde maar liefst drie keer in korte tijd, waardoor de thuisploeg met een 3-1 voorsprong de rust in ging.

Rood

Na de doelwisseling kwam Hillegersberg met tien man te staan na een rode kaart. BSC’68 vocht zich daarna terug in het duel. Guido de Peinder was verantwoordelijk voor de aansluitingstreffer waarna Joep van Straalen voor de 3-3 zorgde. Verder kwam het team van trainer Marco Lange niet. BSC’68 bezet nog steeds de derde plaats met vier punten achterstand.