Zaterdag 4E: Monsteroverwinningen voor RVC Celeritas en OLIVEO

Topploegen RVC Celeritas en OLIVEO lieten geen spaan heel van hun tegenstanders. Beide teams scoorden negen treffers. De Rijswijkers kregen alleen twee tegendoelpunten te verwerken.  KSD Marine versloeg Graaf Willem II-VAC

RVC Celeritas schoot er vrolijk op los tegen REMO. De formatie van trainer Dennis Young had bij rust al een 1-3 voorsprong opgebouwd. Op Sportpark De Verademing scoorden Jergo Leijdekkers, Giorgen Agostien en Joey Klijn voor de Rijswijkers. Na de thee schoot RVC Celeritas nog een half dozijn treffers in het vijandelijk doel. Toni van der Linden, Jergo Leijdekkers (2x), Bencho Calliste (strafschop), Giovalli Serbony en Bryan de Wolf waren succesvol in de afwerking. Namens REMO scoorden Taylor Schotte en Mohamed Soliman.

Negenklapper

Ook OLIVEO produceerde een negenklapper. Tegen RAS stond de ploeg uit Pijnacker al na 32 minuten spelen op een 0-5 voorsprong. Tim van Rheenen (foto) scoorde drie keer en ook Niels Bentvelzen vond het doel. RAS scoorde tot overmaat van ramp ook nog in eigen doel. In de 36e minuut voerde Gerald Lagrand de score op naar 0-6 en vlak voor rust viel de 0-7. Laurens Huurman werkte de bal in de touwen. Na de thee deed OLIVEO het een stuk rustiger aan met maar twee treffers. Tim van Rheenen en Joey van Eeden zorgden voor een 0-9 eindstand.

Afhaken

Graaf Willem Willem II-VAC haakte ook definitief af in de titelstrijd na een nederlaag tegen buurman KSD-Marine. De thuisploeg kwam tegen de verhouding in op een 1-0 voorsprong door een treffer van Daniël Nolet. Kort daarna net voor de rust viel de 1-1. Uit een hoekschop scoorde Roan van Baren voor KSD-Marine. In de tweede helft hadden beide ploegen een andere visie op het duel. Halverwege de tweede helft scoorde Jacco Wevers de 1-2 voor de mannen van trainer Henk Baggerman. Volgens Graaf Willem II-VAC had de treffer niet goedgekeurd mogen worden. Graaf Willem II-VAC voerde de druk op, maar kon het doel niet meer vinden. Vlak voor tijd dacht Graaf Willem II-VAC recht te hebben op een strafschop, de tegenpartij vond de beslissing van de arbiter om deze weg te wimpelen terecht: 1-2.

Eigenhandig

SEV boekte een magere overwinning op Haagse Hout. De Leidschendammers kwamen door een treffer van Jasper Koning niet verder dan een 1-0 zege op de bewoners van het Vlamenburg.

DVC moest zich op eigen veld gewonnen geven tegen HPSV. Jaider Pommer schoot de formatie van trainer Winston Faerber eigenhandig naar een fraaie 1-3 overwinning. Luuk Stoof was verantwoordelijk voor de treffer van DVC. HPSV eindigde het duel met tien man na een rode kaart.

Semper Alitus kwam tegen De Ster niet verder dan een 3-3 gelijkspel. Justin Wenkenbach scoorde voor de Rijswijkers in de eerste helft. Na de thee waren Tekin Aytekin en Mick van Oorschot uit een strafschop trefzeker.