Zaterdag 4E: Vredenburch wint Rijswijks onderonsje, REMO gelijk tegen RAS

De topploegen in de vierde klasse E pakten eenvoudige overwinningen. OLIVEO won met ruime marge van Haagse Hout en RVC Celeritas was veel te sterk voor De Ster. Vredenburch pakte de drie punten in het duel met Semper Altius.

De Ster – RVC Celeritas

RVC Celeritas hield voor rust flink huis tegen De Ster. De mannen van trainer Dennis Young gingen met een 6-0 voorsprong de rust in. Joey Klijn opende de score waarna Abdoellah Tajdirt voor de 2-0 zorgde. Na een eigen doelpunt van De Ster zorgden Jergo Leijdekkers (2x) en Joey Klijn voor een comfortabele 0-6 ruststand. In de tweede helft lukte het een stuk minder bij de bezoekers en kwam De Ster nog terug tot 2-6 door doelpunten van Kelly Harrison en Philip Julius-Adeoye.

Haagse Hout – OLIVEO

Op het Vlamenburg speelde OLIVEO en doelpuntrijk duel tegen Haagse Hout. Na een 1-4 ruststand kwam een 3-10 overwinning op het bord voor de ploeg uit Pijnacker. Tim van Rheenen (foto) was met zes doelpunten de gevierde man aan de kant van OLIVEO. Ook Niels Bentvelzen droeg met drie doelpunten een aardig steentje bij. Bob Ruijgrok nam de openingstreffer voor zijn rekening. Voor Haagse Hout waren Ouail Haddadi, Burak Sarican en Samuel Yeboah trefzeker.

DVC – Graaf Willem II/VAC

Graaf Willem II-VAC ging met een bescheiden voorsprong rusten in het duel met DVC. Dankzij Hugo van Diepenbeek kwam een 0-1 voorsprong op het scorebord. Pas diep in de tweede helft konden de bezoekers de score verder opvoeren. In het laatste kwartier waren Bob Huiskes, Laurens Bentvelzen (strafschop) en Daniël Nolet trefzeker, waardoor de eindstand 0-4 werd.

Semper Altius – Vredenburch

Vredenburch boekte een moeizame maar verdiende overwinning op Semper Altius. In een typische plaatselijke derby waren de treffers schaars. Pas een kwartier voor tijd kon Tom van Schendel op aangeven van Mitchel Jacobs het duel beslissen: 0-1.

HPSV – KSD marine

HPSV keek na de eerste helft tegen KSD-Marine tegen een 0-1 achterstand aan. In het Zuiderpark was Josh Smart doeltreffend. In de tweede helft konden beide teams een keer het net vinden. Danny Flothuis scoorde voor de politiemannen en Jacco Wevers was trefzeker voor KSD-Marine.

RAS – REMO

Knullig balverlies van Merveudi Mbuangi leverde RAS in het duel tegen REMO een tegentreffer van Taylor Schotte op. RAS speelde grotendeels op de helft van REMO dat compact verdedigde en op de counter loerde met lange ballen op de sterke spits. RAS-speler Abou Aboubaker kon met een goede voorzet Mucahit Torun bereiken die in de kluts intikte: 1-1. Een foutje achterin bij REMO leverde opnieuw een treffer van Torun op na een uur spelen. RAS ging op zoek naar de 3-1, maar het was REMO dat zich terugvocht met twee doelpunten van Taylor Schotte. De 2-3 leek ook de eindstand te worden, maar goed combinatiespel in blessuretijd stelde de 17-jarige Edwin Sintim in staat om de 3-3 aan te tekenen.