Zaterdag 4F: sv Houtwijk schiet 37 treffers langs HMSH en neemt koppositie over

In een bizar duel won sv Houtwijk met maar liefst 1-37 van het arme HMSH. De thuisploeg moest een veredeld jeugdelftal opstellen en keek bij rust al tegen een 0-17 achterstand aan. De score liep na rust verder op mede door een rode kaart en een blessure aan de kant van HMSH.

Trainer Richard Douw van HMSH kon niets dan respect opbrengen voor HMSH dat keurig aan de aftrap verscheen en de wedstrijd ook uitspeelde. De thuisploeg zou zich het liefst terugtrekken, maar de boetes van de KNVB zijn dermate hoog dat HMSH de competitie gewoon uitspeelt.

Prijsschieten

HMSH verscheen op het veld met spelers samengesteld uit diverse teams waaronder de JO15. Toen gedurende het duel een rode kaart viel voor HMSH en ook de keeper geblesseerd uitviel, was het helemaal prijsschieten voor sv Houtwijk. Ook HMSH-trainer Melik Kara kreeg twee gele kaarten van arbiter Gerhard Frikken omdat hij met alles wat hij had zijn jeugdige spelers probeerde op te peppen.

Eretreffer

Fouad Menhal scoorde de eretreffer voor HMSH. De 37 treffers van sv Houtwijk kwamen op naam van Kadir Narsen (foto) (6x), Ricardo de Haas (4x), Sinan Ocal (8x), Jessy Smit (2x), Lorenzo Scheffers (7x), Lesley Kloor (3x), Dennis Heemskerk, Stephan Moreira (3x) en Damien Martis (3x) trefzeker. Volgens trainer Douw was het zelfs 1-38 en had de zege nog veel hoger kunnen uitvallen.

Bij MSV’71 zullen de wenkbrauwen gefronst zijn na deze uitslag. De club uit Maassluis is door de 1-37 winst van Houtwijk nu tweede met een minder doelsaldo dan de Hagenaars.